Πρόγραμμα Θετικών Σπουδών Α' Λυκείου

Θέτουμε τις βάσεις για την επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Η επιτυχία στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. δεν είναι ένα γεγονός που θα συμβεί ξαφνικά και τυχαία. Είναι η κατάληξη μιας επίπονης προσπάθειας και μιας σκληρής προετοιμασίας που ξεκινά από την Α’ Λυκείου. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα  εξαρτηθεί φυσικά από εσάς, αλλά και από την επιλογή του φροντιστηρίου, στο οποίο θα εμπιστευτείτε την καθοδήγηση και τον προγραμματισμό της μελέτης σας.
Η 38-χρονη επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας στις Ιατρικές, Πολυτεχνικές και Οικονομικές σχολές αποτελούν εγγύηση ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε την εισαγωγή σας  στο τμήμα των Α.Ε.Ι  που επιθυμείτε.

 

Χειμερινό Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα
Α' Λυκείου
Μαθήματα
Ώρες / Εβδομάδα
Μαθηματικά
5
Γλώσσα - Λογοτεχνία
2
Φυσική
3
Χημεία
2
Σύνολο
12
Θερινό Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα
Α' Λυκείου
Μαθήματα
Ώρες / Εβδομάδα
Άλγεβρα
3
Γλώσσα
2
Φυσική
2
Σύνολο
7
Διάρκεια : 4 εβδομάδες (20 Ιουνίου – 15 Ιουλίου)
Σκοπός :  Αναπλήρωση  μαθησιακών κενών.
Ύλη που θα διδαχθεί :
Άλγεβρα & Γλώσσα Γ’ Γυμνασίου
Φυσική Β’ & Γ’ Γυμνασίου
Εκπαιδευτικό υλικό  : Δωρεάν
Στην “Σύγχρονη Εκπαίδευση” προετοιμασία στην Α’ Λυκείου σημαίνει:
 • Άριστο πρόγραμμα σπουδών που πραγματοποιείται:
  • σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα.
  • με υποστήριξη της διδασκαλίας από αξιόπιστα συγγράμματα που προσφέρουμε δωρεάν.
  • με επαρκές σύνολο ωρών διδασκαλίας σε κάθε μάθημα.
  • με νέες μεθόδους διδασκαλίας με την χρήση διαδραστικών πινάκων.
 • Άριστη και ολοκληρωμένη προετοιμασία από εξειδικευμένους καθηγητές με μεγάλη διδακτική εμπειρία, μεταδοτικότητα, συγγραφική δραστηριότητα και ποιότητα  στη  δουλειά  τους. Με άριστη γνώση, εμπειρία και μεγάλη ικανότητα διαχείρισης της διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 • Αξιολόγηση, καθοδήγηση και αντικειμενικός έλεγχος της ικανότητας των μαθητών να ανταποκριθούν σε θέματα υψηλού επιπέδου, μέσω γραπτών εξετάσεων, τεστ και 2-ώρα διαγωνίσματα, που είναι προγραμματισμένα σε ετήσια βάση καθώς και με την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Προσομοίωσης της Ο.Ε.Φ.Ε..
 • Έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης και σωστός προγραμματισμός των επαναλήψεων.
 • Μαθαίνεις να διαβάζεις σωστά. Λύνεις πολλά θέματα, εμπεδώνεις τις δύσκολες έννοιες στα μαθήματα των Θετικών Σπουδών και την Έκθεση , αποκτάς γερές βάσεις  και προετοιμάζεσαι άριστα για το σχολείο.
 • Αποκτάς άριστη ψυχολογία. Με την λήξη της σχολικής χρονιάς της Α’ Λυκείου θα έχεις σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους μαθητές / υποψηφίους αφού θα έχεις εμπεδώσει όλες τις δύσκολες έννοιες στα Θετικά μαθήματα και τη Γλώσσα.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν !